Formel 1 labrador hvalpe født den 23.10.2018

Der er fortsat hanner til salg – Hvalpene er klar til at flytte til nyt hjem den 18.12.2018.

“Hegnsager Ally” og “Team Timberline Benji the Bodyman”  (kaldet Benji),  er blevet forældre til dette skønne kuld, på 2 sorte tæver, 2 sorte hanner og 1 gul han.

Begge forældre er ude af stærke jagtlinier, hvilket kan ses på stamtavlen ovenfor, og de føres begge to i Vinderklasse i Dansk Retriever Klub og i Retrievernes Jagthunde Klub.

Hvad tilbyder vi

Da jeg selv er uddannet instruktør, og det er vigtigt for os, at hundene får en god start, er der 6 gange træning med i købet. Yderligere træning kan tilkøbes.

I får en sæk hvalpefoder, et tæppe som dufter af mor, en fløjte, en dummy og en retrieverline.

Hvalpene er med DKK-stamtavle og der medfølger foruden stamtavlen, også en købskontrakt.

Hvalpene bliver vaccineret og sundhedstjekket  af dyrlæge, dagen før de rejser til deres nye hjem, så der bliver selvfølgelig udleveret en sundhedsbog på hver enkelt hvalp.

Pris 10.000 kr.

Når du køber en hvalp fra Kennel Bajsjar’s 

  • At sundheden er i top: Dvs. at begge forældre er fri for hofteledsdysplasi (HD) og albuedysplasi (AD), samt ved DNA-test er fri for følgende arvelige sygdomme:
  • PRA som er en øjensygdom, som fører til blindhed 
  • EIC som er en sygdom, hvor hunden ikke kan tåle hård belastning, for så kolapser den 
  • CMN som er en sygdom, hvor hvalpen bliver muskelsvag, taber sig i vægt, og bliver stiv i lemmerne, og når hunden bliver voksen er der risiko for at udvikle synsforstyrrelser og vejrtrækningsproblemer
  • SD2 som er en sygdom, der giver dværgvækst og kan være meget smertelig for hunden.
  • At hundene kan begå sig på praktisk jagt. Dvs. at de er gode apportører, og kan arbejde sammen med andre hunde.
  • At hundene er præmieret på markprøver i Dansk Retriever Klub (DRK) eller Retrievernes Jagthundeklub (RJK).  Dette fordi det er en kvalitetstest, som viser at labradoren har de egenskaber, som der kræves af dem. De skal kunne forholde sig i ro, ingen piveri, have en ordenlig vildtbehandling, er ikke skudræd, er ikke agressive overfor mennesker og andre hunde, og de skal kunne apportere både på land og vand. Alt dette bliver hundene testet for, når de er på markprøver, og kan de ikke leve op til det, bliver de diskvalificeret, så man skal ikke som opdrætter gå på kompromis, og bare bruge en eller anden tilfældig hanhund og for den sags skyld tæve, som bor lige om gadehjørnet, nemme løsninger eksistere ikke her, det skal gøres ordentligt.
  • At psyken er i top: Uanset hvad vi vælger at bruge vores hunde til, så vil størsteparten af hundens liv være, at den skal være en god familiehund, og derfor skal psyken være i top, så den kan tilpasse sig alle de situationer, som der er i et hjem.